Σχεδιασμός ιστοσελίδας B2B – πώς να το κάνετε αποτελεσματικό

Στο σημείο που σχεδιάζουμε ιστότοπους, μας αρέσει να το κάνουμε εξαιρετικό. Προς το παρόν δεν πρόκειται από οποιαδήποτε αμηχανία απομόνωση μπορούμε να εκφράσουμε τακτικά υπάρχει ένα είδος ιστότοπου που δεν προσφέρει άμεσα αντικείμενα ή τις διοικήσεις στους επισκέπτες/πελάτες και αυτό είναι ταξινομημένο “business to business” (b2b) site. Εδώ ανησυχούμε για τη σύνθεση ιστού b2b. Ενώ με έναν βασικό επιχειρηματικό ιστότοπο προσπαθείτε να θαμπώσετε οποιονδήποτε επισκέπτη, ένας ιστότοπος b2b στοχεύει σε επιχειρηματικά σπίτια όπως ήταν. Έτσι, στο σχεδιασμό B2B sites πρέπει να υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για να ασχοληθεί με αιχμαλωτίσει τα άτομα που επικεντρώνονται στα οφέλη. Στη σύνθεση ιστού b2b η οπτική και διαισθητική μεθοδολογία πρέπει να προσαρμοστεί, οι προσφορές πρέπει να είναι βαθιά σαφείς, το αφιερωμένο στοιχείο ή η σελίδα διαχείρισης πρέπει και τελικά ο ιστότοπος πρέπει να είναι εξαιρετικά χρηστικός.

Επί του παρόντος, ας έχουμε κάπως συνοπτική σε ένα μέρος από τα κυριώτερα σημεία της B2B web σύνθεση που λειτουργεί πραγματικά κατασκευή ιστοσελίδωντα σπίτια των επιχειρήσεων χωρίς αμφιβολία:

Πρέπει να δοθεί η καλύτερη προσφορά: σε κάθε επιχείρηση σε επιχειρηματικό ιστότοπο είναι πολύ θεμελιώδες οι δυνητικοί πελάτες να καταλάβουν γιατί πρέπει να έρθουν σε μια επιχειρηματική σύνδεση μαζί σας. Θα πρέπει να διαθέτουν κορυφαία διοικήσεις ή τα στοιχεία σας σε ένα μόνο πλάνο, οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιχειρηματίες ή εκπρόσωποι θα πάει σε διαφορετικούς προορισμούς. Πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα να δουν τα πάντα εκτός από αυτά που εμφανίζονται. Έτσι, στο σχεδιασμό B2B site οι fashioners φροντίζουν να διατηρούν επαρκή επέκταση για να εκθέσουν τις προσφορές που δίνονται από οποιαδήποτε επιχείρηση.

Αφιερωμένο στοιχείο / σελίδα διαχείρισης: μπορεί να αισθάνεστε ότι σε κάθε ιστότοπο που πωλεί οποιοδήποτε στοιχείο ή τη βοήθεια υπάρχει σελίδα στοιχείου! Να είστε ότι όπως μπορεί, στη σελίδα B2B site planning items δίνεται εξαιρετική προσοχή, όπως σε αυτά τα είδη των τοποθεσιών οι πιθανοί πελάτες πηδούν πρώτα στο στοιχείο ή στη σελίδα βοήθειας. Έτσι είναι εξαιρετικά τακτική ότι η παρουσίαση των στοιχείων ή τις διοικήσεις σε αυτές τις σελίδες πρέπει να είναι ζωηρός και μικρότερα για να επιτρέψει στους επισκέπτες να κατανοήσουν τι πουλάτε. Αυτές οι σελίδες πρέπει να έχουν ολοκληρωμένο χαρακτήρα για να περιέχουν κάθε ένα από τα στοιχεία και τα δεδομένα που συνδέονται με αυτά.

Πτυχίο εισαγωγής λεπτού και διαχείρισης διπλότυπου ιστού: στην επιχείρηση σε επιχειρηματικούς ιστότοπους δεν υπάρχει πραγματικά καμία ευκαιρία ένοχης ευχαρίστησης σε οποιοδήποτε είδος ελκυστικών ζητημάτων! Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό του ιστότοπου b2b, τόσο ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου όσο και ο διαμορφωτής πρέπει να θυμούνται το λεπτό, περικοπή και μικρότερο αντίγραφο απεικόνισης αντικειμένων ή διαχείρισης. Οι διαχειριστές Οικονομικών δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να μελετήσουν Διπλότυπο τύπου “σύντομης ιστορίας”. Θα ψάξουν για “κρέμα” την ουσία. Έτσι, η ευτυχισμένη βελτίωση παίζει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό ιστοσελίδων b2b.

Οι γρήγορες και απλές λειτουργίες: κάθε ιστότοπος πρέπει να έχει μεγάλη χρησιμότητα για να είναι εύκολο στη χρήση. Τίποτα δεν έρχεται σε αντίθεση λόγω του σχεδιασμού ιστοσελίδα b2b. Ίσως σε αυτά τα είδη ιστότοπων οι λειτουργίες πρέπει να είναι ακόμη πιο γρήγορες και απλές, καθώς οι διαχειριστές οικονομικών γενικά “καταναλώνουν όλο τον διαθέσιμο χρόνο”. Κρατώντας μακριά από το βαρύ έργο του blaze ή άλλων κουραστικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε κομμάτι της ιστοσελίδας είναι καλύτερο.

Οι παραπάνω εστιάσεις είναι μόνο μερικά στοιχεία που θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα σε οποιαδήποτε επιχείρηση 2 επιχειρηματικός ιστότοπος. Είναι σαφές ότι οι συμβουλές μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά φυσιολογικές, ωστόσο η πραγματικότητα εκφράζει ότι για την απουσία πληροφοριών ή φροντίδας από τους διαμορφωτές ή την επιχείρηση, σπίτια οι προορισμοί b2b δεν περιλαμβάνουν το πλήθος των παραπάνω επισημάνσεων χωρίς αμφιβολία. Ενώ κάποια προσοχή στο προστατευμένο μέρος ανταλλαγής, άλλοι βλέπουν την απίστευτη απεικόνιση των αντικειμένων! Σε κάθε περίπτωση, για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό του ιστότοπου b2b, πρέπει να συντονιστούν οι παραπάνω επισημάνσεις με άλλους που δεν αναφέρονται εδώ (για παράδειγμα μίγματα απλής ποικιλίας, συμμετοχή σε ψυχαγωγία μέσω Διαδικτύου κ. ο.κ.). Σε κάθε ένα από αυτά θέλετε πραγματικά να πάρετε τη βοήθεια των κύριων δημιουργών και των μηχανικών. Έτσι θα πάτε μόνο για οποιοδήποτε συνηθισμένο προγραμματισμό περιοχών όταν το θέμα είναι επιχείρηση στην επιχείρηση; Ιδανικά όχι!

Leave a Comment